A Kivitelezői nyilatkozat fontosságáról
Lakásművészeti és Belsőépítészeti Szakkiállítás Kecskemét
- 2009.november 7-8-9.


A kiállítást alapos felkészülés előzte meg, így érdeklődve vártam milyen sikerrel zárul. A mostoha időjárási viszonyok – eső, szél, hideg – ellenére a kiállítás mindhárom napján több olyan látogatóm is volt, akikkel hosszabban elbeszélgettem a cserépkályhaépítésről.

A közepes forgalom ellenére panaszra nem lehet okom, nagyon sokan megálltak a standomnál érdeklődni. A konkrét kérdéseket feltevők illetve azon érdeklődők részére, akiket komolyabban érdekelt az új kályha építése, vagy a mostani kályhájuk ellenőrzése, javítása, már az expo előtt kuponcsomagot nyomtattam.

A három nap alatt több mint félmillió forint összértékben lehetett ezekből húzni. Az 5.000 és 25.000 Ft között 5.000 forintonként emelkedő kuponcímletek közül 18 kedves látogatóm választott. Legboldogabban természetesen a 15-, 20- , és 25.000 forintos kuponokat húzó érdeklődők távoztak, de a kisebb értékben húzók többsége is vidáman távozott hiszen csak kisebb javítás esetén is levonásra kerül az összeg a munkadíjból.

A kiállítás kapcsolatteremtés szempontjából kiváló volt, ezért úgy döntöttem, hogy a tavasszal sorra kerülő hasonló jellegű kiállításon is részt fogok venni, ahol ismételten szeretettel - és kedvezménnyekkel - várom majd a leendő érdeklődőket, megrendelőket.

A galériát a PhotoAdmin segítségével készítettem.